Táborozási Élménybeszámoló Pályázat 2017

Az intézményi kategória győztes pályaműve

 

Monostorpályi Rozmaring Néptánc Egyesület

 

15 éve minden táboroztatás végén elégedettségfelmérést készítünk, hogy érezték magukat a gyermekek. Ebből egy pár ízelítő az idei táborozásról:

 

1; Az idei legjobb táborom, azért mert mindenki kedves volt velem, jók voltak a programok.

2; Nekem Szanticskában a hegyi levegő, és a gyönyörű kilátás tetszett a legjobban. De az is a kedvenc emlékeim közé tartozik, amikor Radar (kutya) bejött az ebédlőbe. Bár a táncpróbák fárasztóak voltak, mégis örülök, hogy elsajátíthattam a gömöri tánc szépségeit. Jó arra is visszagondolni, hogy előadás előtt egy órával hogyan tanultuk be a táncunkat. Mindenre visszagondolva nem bántam meg, hogy eljöttem Szanticskára.

3; Nagyon jól éreztem magamat! Táj is szép, csendes a környék, és sok-sok állat van. A helyi emberekkel is ismerkedtünk.

4; Nagyon szép a látvány, a hegyek, és a levegő is nagyon jó. A szállás nagyon kényelmes volt.

5; Nekem nagyon tetszett, mert szép helyen voltunk és egy nap se unatkoztunk. A táncban főkép a verbunk tetszett. Az esték is nagyon jók voltak a sok ijesztgetéssel együtt. Mi, fiúk jól összekovácsolódtunk.

6; Nekem nagyon tetszett a tábor, mert voltunk fürdőben, lovagi tornán, készítettünk ajándékokat otthonra, sokat táncoltunk. Versenyeztünk csapatban is, sokat játszottunk és összebarátkoztunk azokkal, akit ezelőtt nem ismertünk. A szállásadóink és az itt lakók is jó fejek voltak.

7; Nekem az tetszett, hogy a fogadásban nyertem. Az állatokat reggel kivittem, este behoztam. Szép hely volt.

8; Én nagyon jól éreztem magam. Kicsit sajnálom, hogy el kell mennem. Jó volt a társaság, bár volt olyan akit most ismertem meg, de velük is összebarátkoztam. Nagyon tetszett a tiszta környezet és a nyugodtság. Ahol mi lakunk, ott nincs ilyen csend. A diósgyőri várban kivételesen nem volt tériszonyom.A lovagi torna elképesztő volt. Voltunk még Miskolcon egy szuper menő fürdőben…Utolsó előtti nap a színészekkel megbeszéltem, hogy szívassák meg a fiúkat, megtették, erre mindig emlékezni fogok!

9; Szanticska egy gyönyörű kis település, hegyek között, tetszett a szép kilátás. Rendezett falusi kis házak, melyek a mai kornak is megfelelnek, kényelmesen éreztük magunkat. Látványos volt a régi kor szerszámai, eszközei, ahogy a házak falára voltak kirakva. A háziállatok barátságosak: kutya, póniló, kecske és részt vehettünk ezeknek a gondozásában. Nagyon jól éreztük magunkat, szívesen eljövünk máskor is!

10; A tánctáborban nagyon jól éreztem magam. Jó volt, amikor ki kellett találni egy koreográfiát. Az is, amikor régi dolgokat kellett megnevezni. Szeretem Lucát és az állatokat, a lovakat,, a kecskéket, a lámát, cukuk voltak a kutyák, Gyula és Radar. Az nagyon- nagyon jó volt, amikor a Diósgyőri várban voltunk a legjobb a lovagi torna volt. Szantiska csodálatos hely, és úgy gondolom, hogy jó döntés volt, hogy a temetőben összeszedtük a szemetet. (önkéntes munka)