Tevékenységünket 1996-ban kezdtük. Igaz még kezdetleges formában, ahogy az idő tellett, úgy szépültünk és növekedtünk, gyűjtöttük és szereztük a nagyon értékes tapasztalatokat.

Már a kezdetektől élesen meghatározott értékrend szerint dolgozunk, mely mára védjegyünké vált.

  • Becsületesség
  • Őszinteség
  • Korrektség
  • Hitelesség
  • Az első mindenek felett a táborozó csoport, az érdekük és kívánságaik szem előtt tartása

Főleg azért, mert mint egykori táborozó csoportnak, éppen a fentiek hiánya miatt jött az ötlet, más csoportok ne járjanak már úgy, mint mi akkor már sorozatosan. Elhatároztuk, hogy alapítunk egy olyan vállalkozást, mely a táborozók segítésére szakosodik. Mely komplex szolgáltatást nyújt, az ajánlástól kezdve a szervezésen, foglaláson keresztül, a programok kialakításáig, pályázatokig, mely végigkíséri a csoportokat egészen a tábor zárásáig.

Csak hogy a legdurvább eseteket említsük….. délután 6 órára érkeztünk a szálláshoz, és zárt kapukat találtunk. Felhívva a tulajdonost mondta bocsi, elment meglátogatni anyukáját, ami nagyszerű dolog, de mi ott álltunk szállás nélkül 300 km-re az otthonunktól. Volt hogy 5 azaz öt percet “késtünk” az ebédnél, és közölték, olyan gyorsan nem tudunk megebédelni, hogy az beleférjen még a munkaidejükbe, itt éppen éhesen maradtunk a gyerekekkel.

.

A Taborhelyszinek.hu weboldal nem egy gyűjtő oldal. Igaz sok-sok táborhelyszínt mutatunk be, de csak azok kerülhettek fel oldalunkra egy szerződés keretein belül, akik a csoportok védelmében megfeleltek a fenti értékrendünknek.

NEM EGY SZÁLLÁSKÖZVETÍTŐ OLDAL VAGYUNK A SOK KÖZÜL ! Lásd. “szolgáltatásaink” menüpont

.

Cégünk egy megbízási szerződés keretein belül ellátja a weboldalon szereplő táborhelyszínek szabad helyeinek “értékesítését”. Szolgáltatásainkon felül közönségszervező feladatot látunk el, csúnya példával élve….. a jegypénztár szerepét is betöltjük.

Egy közös munka táborszolgáltató partnereinkkel annak érdekében, hogy a csoportok, Önök a minél színvonalasabb kiszolgálására és ellátására tudnak koncentrálni. Mi pedig elvégezzük az összes többi feladatot a kényelmükért, a vidám táborozásért. Így nem csak egy kicsit kapnak mindenből, hanem mindenből a legjobbat, a maximumot kapják.

.

A Táborhelyszínek.hu tevékenysége itt még nem ér véget.

A helyszín és az időpont lefoglalásán kívül minden másban is segítségükre vagyunk. Tippeket adunk, vagy egyszerűn megoldjuk a felmerülő kérdéseket. Végigkísérjük Önöket egészen a tábor zárásáig, de még azon túl is.

Segítünk akár a tábori programok szervezésében, vagy akár az utazásban is, de még a pályázatokhoz is hathatós segítséget tudunk nyújtani. Ellátjuk az érdekképviseletüket, mi vagyunk azok, akikhez bármikor és bármilyen kérdéssel és kéréssel fordulhatnak.

Továbbra is csak a “szolgáltatásaink” menüpontra tudunk utalni, kérjük olvassák el.

.

.

TABORHELYSZINEK.HU

“Legyen élmény a táborozás”

.

.