Szállás típusa: Panzió és Ifjúsági Szálló

Fejér megye

Nyitvatartás: Egész évben

Férőhely: 100 fő

                 Telefon: 0620/2639-410                               E-mail: taborhelyszinek@gmail.com
.

Dég Fejér megye délnyugati részén, a 64-es főútvonal mellett helyezkedik el, a Balaton partjától mindössze 35 km-re. Természetföldrajzilag a terület a Mezőföldhöz tartozik. A nagy táj jellegzetes formái (löszvölgyek, dombok, patakok, tavak), növényzet és állatvilág itt megtalálható. Egy része – a kastélypark és környéke – megyei értékű természetvédelmi terület.

A nívós tábor remek adottságokkal rendelkezik. Csodálatos csendes falusi környezetben fekszik, nagy szabad területtel, termekkel.

Táborunk modern, minden eszközzel és létesítménnyel felszerelt, így nívós helyszínt tud biztosítani mindenfajta tábornak, az erdei iskolától a nyári táborig.

Nem csak kellemes nyugodt pihenést, hanem bizony sok-sok szórakozási lehetőséggel is szolgálunk, hogy gyermekek és felnőttek egyaránt vidám emlékekekel térjenek haza, és őrizzék meg azokat emlékezetükben.

.

táborhelyszínek - erdei iskola menügomb táborhelyszínek - edzőtábor menügomb2 táborhelyszínek - gólyatábor menügomb2
   

.

.

 

.

.

TÁBOR SZOLGÁLTATÁSOK

Táborhelyszín jellemzői
Sportszerek, sportpálya Saját étterem Bográcsozási lehetőség
Nagy füves terület Terem Wifi

.

Wellness szolgáltatások
Medence

 táborhelyszínek nekünk tetszik

Ha neked is tetszik, érdeklődni vagy jelentkezni szeretnél a szálláshelyre, töltsd ki az alábbi sorokat.

A tábor hatalmas saját  füves területtel rendelkezik.

A kertben számos szabadidős program áll a csoportok rendelkezésére. Lehetőség van kosarazni, pingpongozni vagy akár sorversenyeket, táborbajnokságokat szervezni.

Egy kalandos nap után pedig akár szalonnát is süthetnek a kerti sütögetőnél, amit a fedett kerti étkező résznél fogyasztható el.

.

Táborhelyszínek nyílAz egyik legnépszerűbb szabadidős program lehet a strandolás, fürdőzés. A tábor panzió saját nagy medencével is rendelkezik, mely mindig színfoltja volt a szabadidő kellemes és játékos eltöltésének a nagy nyári melegben.

.

Amit mindenképpen látni kell helyben…..

  • Festetics kastély
  • Hollandi ház
  • Angolpark
  • Magyar, Német, Orosz világháborús emlékművek
  • Mezőföldi tájház

.

Lehet még…..

Túrázni, kirándulni, megnézni a környék nevezetességeit (pl. Ozorai vár, halászati múzeum) de ellehet látogatni a közeli termálfürdőkbe, és hát a Balaton sincs túl messze.

A tábor minősített erdei iskola programokkal is rendelkezik, melyekben megtalálható a Festetics kastély bemutatása, mezőföldi növény és erdő ismeret, őseink életének, foglalkozásainak bemutatása, kézműves foglalkozások vagy akár a lovas kocsikázás is.

.

Rossz idő esetén, a tábor közös helységei is rendelkezésre állnak, lehet tévézni, videózni, különféle foglalkozásokat, vetélkedőket tartani, na meg csocsózni ami mindig népszerű a pingpong mellett.

A különterem tv-vel, videóval, magnóval, flipcharttal, játékokkal felszerelve.

.

Táborhelyszínek, tábor árgarancia A legjobb és hiteles árakat a Dég Panzió és Ifjúsági Tábor, és a Táborhelyszínek.hu szerződésben garantálja.

Nyilatkozat: A jelen feltüntetett csoportos árak hitelesek, a valóságnak mindenkor megfelelnek. Más weboldalakon feltüntetett, főleg a jelenlegitől eltérő árakért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Dég Panzió és Ifjúsági Tábor  

.

 

 

Elhelyezés

A tábor modern, kettő féle szállástípussal rendelkezik.

Panzió

1 db 2 ágyas szoba
3 db 3 ágyas szoba
8 db 4 ágyas szoba
1 db 8 ágyas szoba
1 db 6 férőhelyes emeletes ágyas szoba
1 db 8+4 férőhelyes emeletes ágyas egymásból nyíló szoba

Mindegyik szoba saját fürdőszobával rendelkezik.

.

Ifjúsági szállás

4 db 8 férőhelyes emeletes ágyas szoba
1 db 2 ágyas (pótágyazható) tanári szoba teakonyhával

Mindegyik szoba saját fürdőszobával rendelkezik.

.

ÁRAINK                   
 Teljes ellátás 14 éves korig 18 éves korig 18 év felett
2 nap 1 éj 8.900 Ft 20% felár 30% felár
3 nap 2 éj 15.900
4 nap 3 éj 19.900
5 nap 4 éj 23.900
6 nap 5 éj 28.900
7 nap 6 éj 33.900

 Az árak az ÁFA összegét tartalmazzák

IFA  –   Ft mely 18 és 70 év között fizetendő

Csoportoknak az ár szállással és teljes ellátással, minimum 15 fős létszámtól értendő.

.

Egyszeri mosatási díj: grátisz

Étkezés: svédasztalos

 

Erdei iskola programok: 700 Ft/fő

Lovaskocsikázás: 600 Ft/fő

.

KEDVEZMÉNYEINK
Minden 20 fő után egy fő kísérő szállása és teljes ellátása ingyenes  40 fő után 2 + 2 kísérő gyermekáron Minden, a tábor területén található létesítmény és eszköz használata ingyenes

.

Táborozzanak velünk Önök is Dégen

 fotogaleria

táborhelyszínek - elválasztó gomb SPECIÁLIS

Egyedi speciális étkezési igényeket is ki tudunk szolgálni, előre egyeztetve. Diétás vagy vegetáriánus, illetve különféle érzékenységű és allergiás táborozók ételigényeit is vállalni tudjuk.

Az étkezések svédasztalos formában történnek !


táborhelyszínek - strandok

A táborban egy nagy medence várja a táborozókat !

A közelben található viszont több fürdő is, továbbá nem olyan messze a Balaton.

 

táborhelyszínek - elválasztó gomb tudtad

Hogy Dég már közel ezer éve lakott, a neve az Árpád-korban használt német eredetű (Deeg, Degu) személynévből származik. Igazán fejlődésnek a 18. század második felében indult, amikor itt telepedett le a Festetics család.

A 19. század elején a grófi család nagyszabású építkezésbe kezdett, megépült az uradalmi központ, kastélyok és kialakult a kastélypark.

És azt, A Festetics család jóvoltából műemlékben gazdag település. A Balaton felé húzódó dúsan termő vidéken, vizek szaggatta tájba épült meg hazánk egyik legcsodálatosabb klasszicista kastélya Pollack Mihály tervei alapján (1815-19), ahol az Etelkai víz a Bozót-patakkal találkozik, az un. Dégi-süllyedékben, a Mezőföldön. Ez volt a Nemzeti Múzeum előtanulmánya. A kastélyt körülvevő angolpark – az építész-kertépítész érdeme – a ritka értékes növényállományával, a romantikus szigeten található úgynevezett Holland-házzal


 Kisfilm Dégről
 .


Táborhelyszínek, vélemények

“Mindenkinek csak ajánlani tudjuk! Maximálisan meg vagyunk elégedve mindennel! Szuper, kedves kiszolgálás, bánásmód, figyelmesség és rugalmasság, finom ételek és még sorolhatnám tovább… Köszönünk szépen mindent!.”

“Köszönjük, hogy nálatok lehettünk ismét, szép környezetben, családias hangulatban, finomságokkal telt pocakkal (kalács mennyország, aranygaluska mámor) lazulhattunk!”

“Köszönjük szépen taborhelyszinek.hu az ismételt tökéletes szervezést, nem véletlenül bízzuk meg Önöket évről-évre újra. Nagyon hálásak vagyunk, pedagógusok, szülők és gyerekek egyaránt.”

 

MENETRENDEK

táborhelyszínek - máv2

táborhelyszínek - volán2

táborhelyszínek - mahart