Táborhelyszínek, Kerecsend Ifjúsági Tábor Szállás típusa:  Ifjúsági Üdülő és Jurtatábor

Heves megye

Nyitvatartás: Egész évben

Férőhely: 138 fő

                 Telefon: 0620/2639-410                               E-mail: taborhelyszinek@gmail.com
.Magas minősítésű táborhelyszín

.

Tábori főépületünk a századfordulón épült, majd nemrégiben teljesen felújított Malom, Egertől és Egerszalóktól 5 percnyi autóútra, Kerecsend központjában található.

A környék a magyarországi gasztronómia és borászat egyik kiemelkedő területe, évszázados történelmi emlékekkel és látnivalókkal. A fürdőkultúra szerelmesei számára igazi paradicsom, hiszen egész évben látogathatók a közeli Demjén, Egerszalók és Eger termál – és élményfürdői.

A község és környéke történelmi-kulturális nevezetességei illetve a tábor és ifjúsági szállásunk sport-és szabadidős kínálata színes programlehetőséggel szolgál az aktív kikapcsolódásra, táborok lebonyolítására.

Nem csak kellemes nyugodt pihenést kínálunk, hanem számos szórakozási és programlehetőséggel várjuk a nyári táborozókat, erdei iskolásokat, edzőtáborozókat.

.

táborhelyszínek - erdei iskola menügomb táborhelyszínek - edzőtábor menügomb2 táborhelyszínek - gólyatábor menügomb2
   

.

.

 

.

.

TÁBOR SZOLGÁLTATÁSOK

Táborhelyszín jellemzői
Sportszerek, játékszerek Saját étterem Bográcsozási lehetőség
Szervezett programok  Hatalmas füves terület Élménypark

.

Wellness szolgáltatások
 

 táborhelyszínek nekünk tetszik

Ha neked is tetszik, érdeklődni vagy jelentkezni szeretnél a szálláshelyre, töltsd ki az alábbi sorokat.

A tábor nagy területen, de több részből áll, egymástól elszeparálva. Külön vannak a szállásépületek, és külön van a központi főépület, és a jurtatábor rész is.

A központi épület és a szállásépületek udvarain is füves parkosított terület várja a táborozókat, ahol bármilyen játék vagy sport űzhető.

A főépület udvarán kis játszótér van kialakítva kisgyermekeknek, nagyobbaknak pedig grillterasz, ahol természetesen nem csak grillezni lehet.

De lehet még nyársalni, bográcsozni, és elmaradhatatlan esti program a tábortűz.

 

Kaland és élménypark is várja a táborozókat.

Az ingatlan keleti és nyugati sarkában épül majd egy-egy háromszintes, 14 m magas torony.
A keleti toronyból indul a nyugatiba egy 35 m hosszú drótkötélpálya, és onnan indul még egy 32 m hosszú függőhíd is, amely a közben lévő kisebb tornyokhoz csatlakozik.

A kalandparkban kialakítunk még egy 56 m hosszú alagútrendszert több kijárattal, egy kis süllyesztett körszínpadot, egy lápos és egy vizes tavat, mászófalat, kisebb gyermekeknek hintát, mérleghintát, stb..

A szabadidő aktív és extrém eltöltésére is használható, nem mindennapi, maradandó élményt biztosít a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

 

Táborhelyszínek nyílAz egyik legnépszerűbb program lehet a túrázás, kirándulás. Kerecsend a Mátra és a Bükk lábánál található, így a természeti “csodák” sokasága is felfedezésre vár.

 

Jurtatábor…..

Jurták elfoglalása, törzsek alakítása, “beavatás”, törzsi címerek készítése szerepel a programok között. Tábortűz gyújtására, szalonnasütésre, közös éneklésre, táncolásra is van lehetőség.
A jurtatábor – jellegének megfelelően kialakított környezetben – a Berek erdő szomszédságában, Európában egyedülálló Natura 2000-es természetvédelmi területen, gazdag programkínálattal és felejthetetlen tábori hangulattal várja az idelátogató „újkori honfoglalókat”.

Jurták elnevezése: Álmos, Előd, Ond, Kond, Tas, Huba, Töhötöm

 Szolgáltatásaink:

– zárt parkoló
– bográcsozási- és grillezési lehetőség
– gazdag programkínálat
– kültéri kemence
– mezítlábas park
– kis medence gyerekeknek
– homokozó

 

Rossz idő esetén a tábor központi épülete nyújt nem csak menedéket, hanem a tervezett programoknak helyszínt.

többfunkciós rendezvénytermünk akár 110 fő befogadására is alkalmas. A központi épület (malom) atmoszférája,  a történelmi épület hangulata az egész országban egyedülálló. A magas színvonalú szolgáltatások minden igényt kielégítenek és egyedi élményt nyújtanak minden vendégünknek. Céges és intézményi partnereink nálunk  egyaránt megtalálják az igényeiknek megfelelő szolgáltatást, legyen szó pihenésről, vagy üzleti célú látogatásról.

 • A “Malom” alsó szintjén 110 fő befogadására alkalmas rendezvényterem, valamint fogadóterem és bár található.
 • A második szinten 4 db, maximum 20-25 fő befogadására alkalmas tárgyaló- és tréningtermek.
 • A harmadik szinten egy 120 m2-es helyiség ad lehetőséget – akár ülőpárnás -csoportos foglalkozásokra, meditatív programokra.

.

Táborhelyszínek, tábor árgarancia A legjobb és hiteles árakat a Kerecsend Ifjúsági Tábor és a Táborhelyszínek.hu szerződésben garantálja.

Nyilatkozat: A jelen feltüntetett csoportos árak hitelesek, a valóságnak mindenkor megfelelnek. Más weboldalakon feltüntetett, főleg a jelenlegitől eltérő árakért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Kerecsend Ifjúsági Tábor  

.

 

Elhelyezés

Malomkert Vendégházunk kiemelten magas minőségű ifjúsági szálláshely (30 fő)

 • 1 db 2 ágyas saját fürdőszobával
 • 1 db 4 ágyas saját fürdőszobával
 • 4 db 6 ágyas saját fürdőszobával

A berendezést klasszikus tábori emlékeket idéző emeletes ágyakból és hagyományos ágyakból állítottuk össze. A vendégek a jól felszerelt konyhát is használhatják. Diákok és kísérőtanáraik egyaránt kényelmesen tölthetik el nálunk a kirándulásra szánt időt. A táborhely környezete az aranyhalas kerti tóval, tűzrakóhellyel igazi, pihentető kikapcsolódásra nyújt lehetőséget.

 

Babérliget Apartmanházban 8 szoba áll a vendégek rendelkezésére (32 fő)

 • 1. apartman: 2 db 2 ágyas szoba
 • 2. apartman: 2 db 4 ágyas szoba
 • 3. apartman: 1 db 2 ágyas és 1 db 6 ágyas szoba
 • 4. apartman: 1 db 2 ágyas és 1 db 7 ágyas szoba

Apartmanházunk minden igényt kielégítő, magas színvonalú szálláshely.

Minden apartmanhoz külön konyha, minden szobához külön fürdőszoba tartozik. A hangulatos közösségi helyiség pedig családi programokra ad lehetőséget. A speciális fejlesztéseknek köszönhetően, már mozgássérült vendégeket is tudunk fogadni.

 

Három Kívánság Vendégházban 4 szoba áll a vendégek rendelkezésére (8 fő)

 • 4 db 2 ágyas, saját fürdőszobás szobák

A 4 napraforgós minősítést elnyert Három Kívánság vendégházunk minden igényt kielégítő, igényes falusi szálláshely. A speciális fejlesztéseknek köszönhetően, mozgássérült vendégeket is tudunk fogadni. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik. A közösségi helyiség igazi falusias hangulatát egy gyönyörű cserépkályha teremti meg.

 

Jurtatábor (50 fő)

 • 7 db, 6-7 férőhelyes jurta

A fiatalok egy különleges hangulatú helyet fedezhetnek fel, hiszen honfoglaló eleink jurtáiban lelhetnek szállásra. Igény szerint nemcsak a szálláshely idézheti meg az ősi kort, de a honfoglaló magyarok életmódjába, harcművészetébe is bepillantást nyerhetnek a táborozók.

 

ÁRAINK                   
Teljes ellátás  18 éves korig Felnőttek
Vendégházak 4.500-4.600 Ft 5.500-5.600 Ft
Jurtatábor  3.200 3.500

Áraink az ÁFA összegét tartalmazzák

IFA  –  0 Ft mely 18 év felett fizetendő

Csoportoknak az ár szállással és teljes ellátással, minimum 3 éj és minimum 20 fős létszámtól értendő.

.

Egyszeri mosatási díj: grátisz

.

.

KEDVEZMÉNYEINK
Minden 10 fő után egy fő kísérő szállása és ellátása ingyenes  Kedvezményes árak a fenti elérhetőségeken jelentkező csoportoknak. Minden, a tábor területén található eszköz és létesítmény használata ingyenes 
 Kedvezményes fürdőbelépőket is biztosítunk

.

Táborozzanak velünk Önök is Kerecsenden

 fotogaleria

táborhelyszínek - elválasztó gomb SPECIÁLIS

Egyedi speciális étkezési igényeket is ki tudunk szolgálni, előre egyeztetve. Diétás vagy vegetáriánus, illetve különféle érzékenységű és allergiás táborozók ételigényeit is vállalni tudjuk.

 

táborhelyszínek - strandok

A településen közvetlenül nincs, de a szomszédos településen (Demjén) neves strand várja a táborozókat, kedvezményes belépőkkel.

.

táborhelyszínek - elválasztó gomb tudtad

Hogy Kerecsend 650 éves falu, az egri püspökség birtokai közül egyike a legrégebbieknek. Kerecsendet legelőször egy 1337-es tizedjegyzék említi Keresnuch néven, majd 1484-ben a Bakocs-kódex Kelechen néven. Kápolnája kis plébániájával már 1332-ben megvolt. A puszta maga az 1271-ben V. István által kiadott megerősítő adománylevél szerint az egri püspöki birtokhoz tartozott.

És azt, hogy  1849 februárjában az északról jövő Görgey, a keletről jövő Klapka és a Szolnokról érkező Dembinszky seregei Kerecsenden és környékén gyülekeztek, hogy február 26-27-én megvívják Windischgratz seregével a kápolnai csatát. A szabadságharc bukása után a falu újból benépesült. 1855-ben lakóinak száma már 1698 fő.


 

Kerecsend bemutató kisfilm
 .

.


Táborhelyszínek, vélemények

“Nagyon jól éreztük magunkat Kerecsenden. Gyönyörű helyen van a település, rengeteget túráztunk, volt mit felfedezni a környéken, melybe a gyerekek nagy örömére a strandok és fürdők is beletartoztak.

A tábor is pazar, szép gondozott környezetben fekszik. Nagyon nívós volt a szállásunk, az étkezés amit kaptunk pedig nagyon finom és bőséges. Ár érték arányban jeles.

Köszönjük táborhelyszinek.hu”

.

“A jurtatábort választottuk szálláshelyül, hajtott bennünket a kíváncsiság, azt kell hogy mondjam, nem bántuk meg hogy ebben a különleges környezetben szálltunk meg. Ráadásul remek programokkal is vártak minket, a gyerekek rettentően élvezték a szabad életet.”

MENETRENDEK

táborhelyszínek - máv2

táborhelyszínek - volán2

táborhelyszínek - mahart