táborhelyszínek - tilosMIT NE PAKOLJUNK A HÁTIZSÁKBA

.

Amellett hogy mit pakoljunk be gyermekünknek a táborozáshoz, az is nagyon fontos, hogy lehetőleg mit ne vigyen magával.

.

.

• Ilyen például a számítógép, laptop

Semmi szükség rá, hogy még a táborban is a gép előtt üljön. Ezt a táborvezetők nem is engednék, és hát még lába is kélhet.

.

• Telefont sem szükséges hogy vigyen magával gyermekünk.

Főleg ha az még okos telefon is, mert akkor megint csak az interneten fog lógni a gyermek. Ő úgy sem fog hívogatni bennünket, mi pedig jobb ha nem zavarjuk nap mint nap.

Ha valamiért elakarjuk érni, a tábor vezetőjénél van telefon, így őt felhívhatjuk bármikor ha nagyon fontos.

.

• Továbbá semmilyen más elektronikai kütyüt se vigyen magával a táborba.

Gondolunk itt ilyenre hogy mini DVD lejátszó, mini számítógép, elektronikai játékok, mert az év 51 hetében úgy is ezekkel van elfoglalva, legalább a táborban ne ezeket nyomogassa.

.

• Ne legyen gyermekünknél túl sok pénz

Csak annyi, amennyi feltétlen szükséges…., napi 1-1 üdítőre, csokira, esetleg még kisebb emlékekre nekünk szülőknek, a tesónak.

Ha túl sok pénz van gyermekünknél, azt úgy is felesleges dolgokra költi a büfében, a strandon, mint chips-re, édességekre, az étkezéseknél meg hozzá sem nyúl az ételekhez, mert tele ette magát mindenféle “finomsággal”.

.

.

Indulás előtti nap üljünk le gyermekünkkel kicsit beszélget. Meséljünk neki a saját élményeinkről, ne csak a jóról, hanem az apró csintalanságokról is, hiszen ezek adják meg egy tábor sava-borsát, ettől lesz emlékezetes örök életére.

No meg ez váltja ki belőle az érdeklődést, tudván hogy mi szülők is voltunk valamikor gyerekek, és nem mindig angyalok, és tereli el figyelmét az internetes világtól.

.

.

.

TABORHELYSZINEK.HU

“Legyen élmény a táborozás”

.

.táborhelyszínek