Az elmúlt kettő évtized alatt sok-sok vélemény gyűlt össze rólunk, melyekre joggal lehetünk büszkék, alább ezekből mazsolázgatunk kicsit.

Mielőtt lejjebb görgetné az oldalt, írja le Ön is őszinte véleményét, tapasztalatát arról a táborhelyszínről, ahol eddig táboroztak

KATTINTSON IDE írja le tapasztalatait

.

A foglalástól kezdve, a megrendelésen keresztül a szervezésig minden rendben zajlott. Elégedettek voltunk a munkájukkal. Kérni fogjuk jövőre ismét a segítségüket.

Kádárné, Székesfehérvár

Kedves Katalin, köszönjük szépen a bizalmat, s mint eddig is az évek során, a jövőben mindent megteszünk hogy továbbra is rászolgáljunk az elégedettségére.

.

Eredetileg nem ide szándékoztunk jönni táborozni a gyerekekkel, de annyira megkéstünk a szervezéssel, hogy rábíztuk magunkat a taborhelyszinek.hu szervezőire. Ez volt táborozásaink sok-sok éve alatt az eddigi legjobb döntésünk. 

Szuper jó táborozáson vettünk részt, telis-teli élményekkel tértünk haza, egy pillanatra sem unatkoztak a gyerekek.

Még egyszer köszönjük szervezőinknek, egy életre szóló élménnyel lettünk volna szegényebbek nélkülük.

Molnárné, Budapest

Kedves Erzsébet, ezért vagyunk, 20 éve éppen ezért jöttünk létre, hogy mosolygósan térjen haza minden gyermek a táborozásból.

.

Egy tanulságos történet minden táborszervezőnek. Böngészve az interneten, a sok ajánlat közül kiválasztottuk számunkra a legmegfelelőbb helyszínt. Felhívtuk közvetlenül a tábort, mindent le is beszéltünk, és le is papíroztunk. Ez fontos volt, mert pályáztunk a táborozás költségeire, melyről tételesen kellett elszámolnunk.

A táborba való indulás előtt egy nappal csörgött a telefonom, a táborból hívtak, hogy sajnálják, de nem tudnak minket fogadni. Majdnem felrobbantam a dühtől. Gyorsan felmentem az internetre, és megtaláltam a taborhelyszinek.hu táborszervező weboldalt. Azonnal fel is hívtam őket, elmondtam a történetet, és kértem segítségüket. Rendkívül segítőkészek voltak, de nem biztattak semmivel sem, mivel másnap már kezdődött volna a táborunk, kis türelmet kértek.

Fél óra múlva hívtak is, hogy sikerült, ne csomagoljunk ki. Ráadásul olyan helyszínre sikerült elintézniük a táborozásunkat, mely nem volt a kínálatuk között. Nem kértek semmit a rendkívül gyors intézkedésért, főleg nem pénzt. Csak annyit kértek, vigyük jó hírüket, és érezzük jól magunkat.

Hiába van megegyezés, hiába van írás, szerződés, ha éppen abban az időpontban menne táborozni egy nagyobb létszámú csoport, akik többet is fizetnek nálunk, simán kipenderítenek a nagyobb haszon érdekében.

Számomra egy nagy tanulsága volt ennek a dolognak. Soha többet nem keresek meg tábort közvetlenül, mert mindent ígérnek, de biztosítékot nem adnak. A taborhelyszinek.hu rászolgált a bizalmamra, ráadásul garantálják azt is, hogy amíg rajtuk keresztül foglalom le a táborhelyszínt, soha többet nem fog ilyen előfordulni velünk.

Kovács Róbert, Budapest

Róbert, sajnos nem Önök voltak az egyetlenek akik így jártak a nyáron, még három másik csapat is SOS kérte segítségünket. Köszönjük hogy leírta a történetet és hogy megoszthatjuk másokkal is ezt.

.

Nekem előítéletem volt a közvetítő cégekkel szemben. Előítéletem volt, mert valamiért az volt eddig a tapasztalatom, hogy ezek a cégek ráteszik a maguk hasznát a szervezésért, így drágábban táborozunk mint amibe valójában került volna. De gyorsan hozzáteszem, a taborhelyszinek.hu nem szimpla közvetítő cég, ők valódi segítséget nyújtanak.

A lényeg, kiválasztottam oldalukról a tábort amit kiszemeltem nyárra, megkerestem az elérhetőségüket másik forrásból, és kértem tőlük közvetlenül árajánlatot. Egy kicsit magasnak találtam az árat, bízva benne hogy kapunk engedményt, de nem így történt. Kíváncsiságból a táborszervezőktől is kértem ajánlatot, csak hogy magamnak bizonyítsam hogy jól döntöttem. Meg is érkezett másnapra, és meglepődve láttam, egy fillérrel sem drágább árajánlatot kaptam, gyakorlatilag ugyan azt mint amit a tábortól kaptam közvetlenül. Viszont levelük végén megköszönték a bizalmat, és megkérdezték, hogy megfelelő-e az ajánlatuk számomra, és tudnak-e segíteni a továbbiakban, programok szervezésében, vagy utazásban, bármiben, ez nagyon szimpatikus volt számomra.

Így utólag nagyon szégyellem magam, mert volt képem segítséget is kérni, de inkább azért, mert árkedvezményt is kértem még. Jött a második meglepetés, hogy a nagyobb létszámra való tekintettel sikerült még egy kis kedvezményt kiharcolniuk a tábortól. Közben én a táborvezetővel is tartottam a kapcsolatot, aki szóvá is tette nemtetszését, főleg hogy más úton alkudozok. Hozzáteszem, joggal.

Rá kellett jönnöm a történtekből, hogy a taborhelyszinek.hu nem azért van hogy beszedje a szervezésért a hasznát, és viszlát. Azért vannak, hogy a lehető legolcsóbban juthassanak a gyerekek, így mi is a szolgáltatásokhoz, minél olcsóbba kerüljön a táborozás.

Választanom kellett a mogorva, vagy inkább sértődött tábor, és a táborhelyszínek szervezői között. Már nem volt kérdés a választás, sőt teljesen rájuk bízva magunkat, kértem hogy keressenek egy másik helyszínt nekünk a Balaton mellett. 2 nap múlva le is foglaltam az új helyszínt, és tökéletes táborozásunk volt, köszönjük szervezőinknek Irmának és Zoltánnak, és utólag ismételt elnézéseteket kérem a kálváriáért. Vezeklésül ajánlani foglak benneteket mindenkinek, ahol csak lehetőségem lesz rá, ez a minimum részemről, és minden jövőbeni táborozó érdeke is.

Árpásiné, Budapestről

Kedves Joli, a bizalom nem jön csak úgy magától, főleg ha pénzről és gyerekekről van szó. Sose szégyelld magad hogy a legjobbat és főleg legolcsóbb áron szeretted volna a gyerekeknek. Várunk vissza jövőre is, köszönjük hogy elmesélted a történetet és a bizalmat, és hogy ajánlasz minket más csoportok figyelmébe is.

.

.

.