Weboldal használata – szolgáltatások

Tartalom

 1. Tábor forróvonal (beszélgessünk személyesen)
 2. Hiteles árak
 3. Gyors és hiteles tájékoztatás
 4. Gyors ügyintézés
 5. Érdeklődés, üzenet
 6. Opciós foglalás
 7. Táborhelyszín garancia
 8. Érdekképviselet
 9. További szolgáltatásaink

A weboldal használata és szolgáltatásaink mindenki számára ingyenesek. Se most, sem később, még a táborszervezés és táborozás ideje és alatt sem kerül plusz költségbe

.

Sokakban felmerül a kérdés, ha minden ingyenes, akkor miből élünk?

A kérdés teljesen jogos, egy egyszerű példával illusztrálnánk rá a választ. Például sok ezer cég és vállalkozás van szerte az országban, akik nem alkalmaznak főállásban saját könyvelőt, hanem egy könyvelő irodát bíznak meg az ebbéli feladatok ellátására. Gazdaságosabb, olcsóbb ha egy erre specializálódott külsős könyvelő cég végzi el a feladatokat. A közönségszervezés, marketing is hasonlóan speciális foglalkozás, így a szállásadóknak olcsóbb, olcsóbban tudják adni a szolgáltatásaikat ha erre a feladatra is külsős, erre szakosodott speciális céget bíz meg, mintha főállásban foglalkoztatna egy szakembert.

A Táborhelyszínek megbízási szerződéses kapcsolatba áll a szállásszolgáltató partnereivel, így végezzük a reklám, marketing, illetve a csoportos táborszervezési feladatunkat. Munkánkért, mint akár a könyvelő cégnek is, a karbantartónak, szakácsnak és a többi alkalmazottaknak, a megbízó táborhelyszín állja a költségeket.

 

SZOLGÁLTATÁSOK

 • Tábor forróvonal – információ az igényeknek megfelelően

Az információs forróvonalat azért hoztuk létre, hogy közvetlenül tudjanak hiteles információkhoz jutni a táborszervezők, érdeklődők.

 1. Ingyenesen visszahívjuk a megadott adatok alapján, így annak aki felvállalta a közössége táborának szervezését, legalább nem kerül pénzébe az információk begyűjtése.
 2. Egyszerre több lehetséges táborhelyszín felől is érdeklődhetnek, így időt is tudnak spórolni. Nem kell minden helyszínnél ugyanazt végigkérdezgetni.
 3. Fontosnak tartjuk a személyes kommunikációt, hiszen már a hanghordozásból is sok minden kiderül, sőt még az is, hogy valóban segíteni akarnak, vagy nyűg vagyunk, egyel több feladat.

.

 • Hiteles árak – a táborhelyszínek bemutató oldalain maguk a táborok hivatalos és hiteles árai találhatók. Azok az árak, melyek maga a szolgáltatás árai, se több se kevesebb. Ezeket az árakat nem csak a szolgáltatók, hanem a taborhelyszinek.hu is szerződésben garantálja.

Nyilatkozat: Az oldalon feltüntetett csoportos árak hitelesek, a valóságnak mindenkor megfelelnek. Más weboldalakon feltüntetett, főleg a jelen weboldalhoz képest eltérő árakért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

.

 • Gyors és hiteles tájékoztatás – az érdeklődött táborhelyszínekről gyors és főleg hiteles tájékoztatást kapnak.
 • Gyors ügyintézés – akár egy nap leforgása alatt is “letudhatják” magát a táborozás szervezését, pontot is tehetnek a végére.
 • Érdeklődés, üzenet – a bemutató oldalakon található modul segítségével közvetlenül is érdeklődhetnek a táborhelyszínről, árajánlatot is kérhetnek, vagy akár egyből le is foglalhatják az időpontot.

 

 • Opciós foglalás – egy hatalmas segítség a tábort szervezőknek.

Ha meghatározott, fix időpontban tudnak csak táborozni menni, ezzel a lehetőséggel mindenképpen érdemes élni. Főleg akkor ha maga a táborhelyszín nincs kiválasztva vagy jóváhagyva a szervező csapat által. Ha netán több szálon is keresik a megfelelő táborhelyszínt, össze kell várni az ajánlatokat, így sok nap, hetek is eltelhetnek akár mire mindenkitől beérkezik a kiszemelt ajánlat. Összeülnek, megbeszélik és kiválasztják a több ajánlat közül a mindenkinek jó táborhelyszínt, mire közlik hogy sajnáljuk, de azt az időpontot közben egy másik csoport már lefoglalta.

Akkor jön az időpont módosítás, ami már nem mindenkinek fog jó lenni, vagy újból kezdődik a keresgélés, melyik táborban szabad egyáltalán az az időpont. Ilyenkor az a helyzet áll elő, hogy nem oda mennek ahová szerettek volna, hanem azt kapják ami van.

Tanácsunk, keressenek minket elérhetőségeinken (kapcsolat menüpont) és opciózzák le a tábort és az időpontot.

Előnyei a fentieken kívül

 1. Oda tudnak menni táborozni, ahová szeretnének, még akkor is ha maga a döntés csak később születik meg, mert egészen addig FENNTARTJUK A HELYET és az  IDŐPONTOT a csoport részére.
 2. Ha mégis másik helyszín mellett döntenek, semmi gond, csak lemondják és kész.
 3. Anyagi hátránnyal sem jár, hiszen az opciós foglalásnak éppen ez a lényege. Senki semmilyen követeléssel nem állhat elő ebben az esetben.

.

 • Táborhelyszín garancia – ha már lefoglalták, a tábor és az időpont az Önöké.

Évente több tíz olyan esetről szerzünk tudomást, (hát még amikről nem is hallunk) hogy a kiválasztott táborhelyszín miatt hiúsul meg a táborozás, mert visszamondta a tábor. Ennek általában egy oka van.

 1. Visszamondja a táborhelyszín a foglalásukat azért, mert éppen arra az időpontra amikor Önök mennének, bejelentkezett egy másik csoport, akik mondjuk többen vannak, vagy akár magasabb árat is hajlandóak kifizetni, így a nagyobb haszon miatt Önök hoppon maradnak.

A táborhelyszínek.hu weboldalon keresztül jelentkezett csoportoknál ez nem fordulhat elő. Általunk már most, minden csoport szerződésileg védve van.

.

 • Érdekképviselet – ellátjuk a táborozó csoportok érdekképviseletét is.

Ha a táborozás során, de akár előtte vagy utána felmerülne bármiféle kis probléma, megoldásra váró dolog is, forduljanak hozzánk bizalommal. Azért és azon leszünk hogy azt megoldjuk a lehető legrövidebb időn belül. Legyen az akár egy eszköz is ami szükséges a tervezett programhoz. Vagy legyen akár olyan dolog, ami beárnyékolja a táborozást, a vidámságot.

Ha már megtiszteltek minket bizalmukkal, felelősséggel tartozunk a vidám táborozásért, a szervezőkért és a gyerekekért, magáért a csoportért.

.

 • Továbbá – segítünk akár
 1. a programok szervezésében
 2. az utazásban
 3. a szerződésekben
 4. a pályázatokban
 5. minden táborozással kapcsolatos dologban