Mi is a taborhelyszinek.hu ?

….. megbeszélten, délután 6 órára érkeztünk a szálláshoz, zárt kapukat találtunk. Felhívva a tulajdonost mondta “bocsánat, elmentem meglátogatni anyukámat, és nincs kedvem visszamenni dolgozni”,  mi  pedig ott álltunk szállás nélkül 300 km-re az otthonunktól. Aztán volt hogy 5 azaz öt perccel “később” érkeztünk az étterembe a megbeszéltnél, és közölték, olyan gyorsan nem tudunk megebédelni, hogy az beleférjen még a munkaidejükbe, itt éppen éhesen maradtunk a gyerekekkel. Természetesen megoldottuk mint minden mást is, de ezek azért nincsenek rendjén.

Önök is jártak már így?

Vagy úgy, hogy a már lefoglalt helyet és időpontot a tábor visszamondta 2-3 héttel a táborozás előtt, vagy ami még durvább, közvetlenül az indulás előtti nap, mert egy másik csoport többet volt hajlandó fizetni a tulajdonosnak ? Vagy netán a fizetésnél derült ki, hogy több az annyi mint amennyit megbeszéltek ?

Igen, a taborhelyszinek.hu a táborozók érdekképviseletét is ellátja !

Mint egykori táborozó csoportnak, éppen a fentiek miatt jött az ötlet, hogy más csoportok ne járjanak már úgy, mint mi akkor már sorozatosan. Elhatároztuk, hogy alapítunk egy olyan vállalkozást, mely a táborozók segítésére szakosodik. Mely komplex szolgáltatást nyújt, az ajánlástól kezdve a szervezésen, foglaláson keresztül, a programok kialakításán át az érdekképviseletig.

Tevékenységünket 1996-ban kezdtük. Igaz még kezdetleges formában, ahogy az idő tellett, úgy szépültünk és növekedtünk, gyűjtöttük és szereztük a nagyon értékes tapasztalatokat.

Már a kezdetektől élesen meghatározott értékrend szerint dolgozunk, mely mára védjegyünké vált.

  • Becsületesség
  • Őszinteség
  • Korrektség
  • Hitelesség
  • Az első mindenek felett a táborozó csoport, az érdekük és kívánságaik szem előtt tartása

.

A Taborhelyszinek.hu weboldal nem egy gyűjtő oldal. Igaz sok-sok táborhelyszínt mutatunk be, de csak azok kerülhetnek fel oldalunkra egy szerződés keretein belül, akik a csoportok védelmében megfeleltek a fenti értékrendünknek.

NEM EGY SZÁLLÁSKÖZVETÍTŐ OLDAL VAGYUNK A SOK KÖZÜL !

.

Cégünk egy megbízási szerződés keretein belül ellátja a weboldalon szereplő táborhelyszínek szabad helyeinek “értékesítését”. Szolgáltatásainkon felül közönségszervező feladatot látunk el.

Egy közös munka táborszolgáltató partnereinkkel annak érdekében, hogy a csoportok, Önök a minél színvonalasabb kiszolgálására és ellátására tudnak koncentrálni. Mi pedig elvégezzük az összes többi feladatot a kényelmükért, a vidám táborozásért. Így nem csak egy kicsit kapnak mindenből, hanem mindenből a legjobbat, a maximumot kapják.

 

FONTOS

Mindig felteszik a kérdést….. mennyibe kerül ez Önöknek ?

Semennyibe !!!

Mint említettük, nem egy közvetítő cég vagyunk. Nincs árrés, nem teszünk rá hasznot a táborhelyszínek áraira !

Biztos van sok olyan ismerősük aki vállalkozó, vagy kisebb cége van, olyanok, akik nem vesznek fel főállású alkalmazásba pl. könyvelőt, hanem megbíznak ezzel a munkával egy külső profi könyvelő céget. Ezzel havonta több százezer forintot is megspórolnak.

Nos, mi is így működünk.

.

A Táborhelyszínek.hu tevékenysége itt még nem ér véget.

A helyszín és az időpont lefoglalásán kívül minden másban is segítségükre vagyunk. Tippeket adunk, vagy egyszerűn megoldjuk a felmerülő kérdéseket. Végigkísérjük Önöket egészen a tábor zárásáig, de még azon túl is.

Segítünk akár a tábori programok szervezésében, vagy akár az utazásban is, de még a pályázatokhoz is hathatós segítséget tudunk nyújtani. Ellátjuk az érdekképviseletüket, mi vagyunk azok, akikhez bármikor és bármilyen kérdéssel és kéréssel fordulhatnak.

Továbbra is csak a “szolgáltatásaink” menüpontra tudunk utalni, kérjük olvassák el.

.

.

TABORHELYSZINEK.HU

“Legyen élmény a táborozás”

.

.