Szállás típusa: Panzió 

Vas megye

Nyitvatartás: Egész évben

Férőhely: 50 fő

                 Telefon: 0620/2639-410                               E-mail: taborhelyszinek@gmail.com
.

Felsőszölnök – Magyarország legnyugatibb települése Vas megyében, a magyar-szlovén-osztrák hármashatár és kultúrák találkozási pontjánál fekszik.

Nem csak kellemes nyugodt pihenést, hanem bizony sok szórakozási lehetőséget is tudunk nyújtani, mind helyben a tábor panzióban, mind pedig a környéken. Karnyújtásnyira számos látnivalót kínál a vidék a természet vagy az épített környezet kedvelőinek, legyen szó az Őrségről, a közeli Szlovéniáról vagy az ausztriai Burgenland tartományról. A közelben termálfürdők is várják a fürdőzni vágyókat.

A táborban közepesen nagy létszámú csoportoknak is kényelmes, nívós helyet tudunk biztosítani.

Panzió táborunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy kicsit elbújni a világ zaja elől, akik szeretnék megismerni és bejárni az Őrség vidékét, és akik a fák és madarak hangjára szeretnének ébredni. A falu valóban a nyugalom kis birodalma,

.

táborhelyszínek - erdei iskola menügomb táborhelyszínek - edzőtábor menügomb2 táborhelyszínek - gólyatábor menügomb2
 

.

.

 

.

.

TÁBOR SZOLGÁLTATÁSOK

Táborhelyszín jellemzői
Sport és játékszerek Saját étterem Bográcsozási lehetőség
Strandröplabda Wifi Kerékpárkölcsönzés

.

Wellness szolgáltatások

 táborhelyszínek nekünk tetszik

Ha neked is tetszik, érdeklődni vagy jelentkezni szeretnél a szálláshelyre, töltsd ki az alábbi sorokat.

A tábor panzió Felsőszölnök szélén helyezkedik el, szépen parkosított területtel, erdőkkel dombokkal és hegyekkel körülvéve.

 • közösségi helység
 • strandröplabda
 • pingpong, csocsó
 • kerékpárkölcsönzés (800 Ft/nap)
 • játszótér (kisgyermekeknek)
 • saját zárt parkoló

.

De lehet nyársalni, bográcsozni és grillezni is a kijelölt helyen.

 

Táborhelyszínek nyílA legnépszerűbb program lehet a kirándulás, túrázás. A hármashatárhoz a hozzánk látogatóknak mindenképpen illik ellátogatni, külön élményt jelenthet az érzés, hogy perceken belül három különböző országban is jártunk.

.

Rossz idő esetén, a tábor étkezője, vagy közös helysége is rendelkezésre áll, ahol különféle foglalkozásokat, vetélkedőket lehet tartani.

De lehet még….

 • kirándulni, túrázni, térség kitűnően alkalmas kerékpáros és gyalogtúrázásra a kijelölt túraútvonalakon,tanösvényeken. (A környékről kitűnő túrákat lehet tenni a szomszédos (légvonalba 3-km-re) lévő Ausztriába illetve a mindössze 1 km re lévő Szlovéniába is.)
 • bejárni a helyi és a környék nevezetességeit
 • érdemes felkeresni az Ausztriában található Németújvár (Güssing) és Szalónak (Stadtschlaining) gyönyörű fellegvárát, a Bad Gleichenberg– i Dino Parkot, a szlovéniai Alsólendvát, Muraszombatot, vagy a fantasztikus csúszdákkal teli, híres alsómaráci (Moravske Toplice) élményfürdőt.

A panzió parkjában pedig átlehet adni magunkat a pihenésnek, a nap sugarainak. Relaxálhatunk, feltöltődhetünk, élvezhetjük a pihenést és a szép kilátást.

.

Táborhelyszínek, tábor árgarancia A legjobb és hiteles árakat a Balatonakarattya Panzió és a Táborhelyszínek.hu szerződésben garantálja.

Nyilatkozat: A jelen feltüntetett csoportos árak hitelesek, a valóságnak mindenkor megfelelnek. Más weboldalakon feltüntetett, főleg a jelenlegitől eltérő árakért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Felsőszölnök Panzió  

.

 

Elhelyezés

A panzió épületében 11 db szobában, egyszerre 50 főt tudunk kényelmes és nívós körülmények között elhelyezni 2-3-4-10 ágyas szobákban, illetve apartmanokban.

Minden szoba saját fürdőszobás !

.

 • 1 db – 8 fős apartman (2db 3 fős szoba francia és szimpla ágyas, nappali 2 fős, konyhával)
 • 1 db – 5 fős apartman (2db szoba, + 2 fős nappali, konyhával)
 • 2 db – 3 fős apartman (francia és szimpla ágyas, mini konyhával)
 • 3 db – 2 fős pótágyazható szoba
 • 1 db – 2 fős szoba
 • 1 db – 3 fős szoba
 • 1 db – 4 fős szoba

Továbbá 1 db 10 fős szoba ha a létszám úgy kívánja, igénybe vehető. Ellenkező esetben ez a szoba közös helységként funkcionál.

.

ÁRAINK                 
Szállás  Felnőttek 12 éves korig
Apartmanokban 4.500 Ft 2.250 Ft
Szobákban 4.000 2.000
Étkezés
Reggeli 1.000 Ft 600 Ft
Ebéd 2.000 1.200
Vacsora 2.000 1.200
  

Áraink az ÁFA összegét tartalmazzák !

IFA  – 200 Ft, mely 18 éves kortól fizetendő.

Csoportoknak az ár szállással és étkezéssel, minimum 20 fős létszámtól  és minimum 2 éjszakától értendő.

ÉTKEZÉS: az ételek helyben, saját konyhában készülnek, nagyon finom és bőséges ellátást biztosítva.

Csak reggeli, és félpanziós ellátásra is lehetőség van.

 

A tábor fűthető !

.

KEDVEZMÉNYEINK
Mosatási díj grátisz Kedvezményes áraink csak a fenti elérhetőségeken jelentkező csoportoknak Minden, a tábor területén található létesítmény és eszköz használata ingyenes

.

Táborozzanak velünk Önök is Felsőszölnökön

 fotogaleria

táborhelyszínek - elválasztó gomb SPECIÁLIS

Egyedi speciális étkezési igényeket is ki tudunk szolgálni, előre egyeztetve. Diétás vagy vegetáriánus, illetve különféle érzékenységű és allergiás táborozók ételigényeit is vállalni tudjuk.

táborhelyszínek - strandok

Felsőszölnökön nincs strand, de a környéken több fürdő is található.

Például Szentgotthárd Termálfürdő (15 km), Moravske Toplice vizipark Szlovéniában (29 km), de átruccanhatunk fürdőzni Ausztriába is akár.

táborhelyszínek - elválasztó gomb tudtad

Hogy a község első írásos említése 1378-ból való, Alsószölnökkel együtt (Zelnuk Superior et Inferior). Akkor a dobrai várhoz tartozott. A XVI. századtól a Batthyány család birtoka volt.

A törökök a falut is elérték és a férfilakosság jelentős részét elhurcolták. A falu melletti község, Ivánfalva (Iwanfalua) beolvadt Felsőszölnökbe; helyét és emlékét a Jánoshegy nevű településrész őrzi.

És azt, hogy a 1640-ben a falu utolsónak hódolt be a töröknek, hogy elkerülje a pusztítást. A török már előtte sarcolta Istvánfalva, Börgölin, Orfalu, Permise és Ritkarócz szlovén falvakat. 

1664 augusztusában a szentgotthárdi csata előtt a tatárok felégették, sok más Rába menti faluval együtt. A lakosság előlük Stájerországba menekült, de a csaták elmúltával hazatért, s felépítette a falut üszkös romjaiból.


 Hármashatár túra


Táborhelyszínek, vélemények

“Tiszta, igényes szálláshely, maximálisan elégedettek voltunk, mindenkinek ajánljuk!”

MENETRENDEK

táborhelyszínek - máv2

táborhelyszínek - volán2

táborhelyszínek - mahart