Szállás típusa: Panzió 

Vas megye

Nyitvatartás: Egész évben

Férőhely: 50 fő

                 Telefon: 0620/2639-410                               E-mail: taborhelyszinek@gmail.com
.

Felsőszölnök – Magyarország legnyugatibb települése Vas megyében, a magyar-szlovén-osztrák hármashatár és kultúrák találkozási pontjánál fekszik.

Nem csak kellemes nyugodt pihenést, hanem bizony sok szórakozási lehetőséget is tudunk nyújtani, mind helyben a tábor panzióban, mind pedig a környéken. Karnyújtásnyira számos látnivalót kínál a vidék a természet vagy az épített környezet kedvelőinek, legyen szó az Őrségről, a közeli Szlovéniáról vagy az ausztriai Burgenland tartományról. A közelben termálfürdők is várják a fürdőzni vágyókat.

A táborban közepesen nagy létszámú csoportoknak is kényelmes, nívós helyet tudunk biztosítani.

Panzió táborunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy kicsit elbújni a világ zaja elől, akik szeretnék megismerni és bejárni az Őrség vidékét, és akik a fák és madarak hangjára szeretnének ébredni. A falu valóban a nyugalom kis birodalma,

.

táborhelyszínek - erdei iskola menügomb táborhelyszínek - edzőtábor menügomb2 táborhelyszínek - gólyatábor menügomb2
 

.

.

 

.

.

TÁBOR SZOLGÁLTATÁSOK

Táborhelyszín jellemzői
Sport és játékszerek Saját étterem Bográcsozási lehetőség
Strandröplabda Wifi Kerékpárkölcsönzés

.

Wellness szolgáltatások

 táborhelyszínek nekünk tetszik

Ha neked is tetszik, érdeklődni vagy jelentkezni szeretnél a szálláshelyre, töltsd ki az alábbi sorokat.

A tábor panzió Felsőszölnök szélén helyezkedik el, szépen parkosított területtel, erdőkkel dombokkal és hegyekkel körülvéve.

 • közösségi helység
 • strandröplabda
 • pingpong, csocsó
 • kerékpárkölcsönzés (800 Ft/nap)
 • játszótér (kisgyermekeknek)
 • saját zárt parkoló

.

De lehet nyársalni, bográcsozni és grillezni is a kijelölt helyen.

 

Táborhelyszínek nyílA legnépszerűbb program lehet a kirándulás, túrázás. A hármashatárhoz a hozzánk látogatóknak mindenképpen illik ellátogatni, külön élményt jelenthet az érzés, hogy perceken belül három különböző országban is jártunk.

.

Rossz idő esetén, a tábor étkezője, vagy közös helysége is rendelkezésre áll, ahol különféle foglalkozásokat, vetélkedőket lehet tartani.

De lehet még….

 • kirándulni, túrázni, térség kitűnően alkalmas kerékpáros és gyalogtúrázásra a kijelölt túraútvonalakon,tanösvényeken. (A környékről kitűnő túrákat lehet tenni a szomszédos (légvonalba 3-km-re) lévő Ausztriába illetve a mindössze 1 km re lévő Szlovéniába is.)
 • bejárni a helyi és a környék nevezetességeit
 • érdemes felkeresni az Ausztriában található Németújvár (Güssing) és Szalónak (Stadtschlaining) gyönyörű fellegvárát, a Bad Gleichenberg– i Dino Parkot, a szlovéniai Alsólendvát, Muraszombatot, vagy a fantasztikus csúszdákkal teli, híres alsómaráci (Moravske Toplice) élményfürdőt.

A panzió parkjában pedig átlehet adni magunkat a pihenésnek, a nap sugarainak. Relaxálhatunk, feltöltődhetünk, élvezhetjük a pihenést és a szép kilátást.

.

Táborhelyszínek, tábor árgarancia A legjobb és hiteles árakat a Balatonakarattya Panzió és a Táborhelyszínek.hu szerződésben garantálja.

Nyilatkozat: A jelen feltüntetett csoportos árak hitelesek, a valóságnak mindenkor megfelelnek. Más weboldalakon feltüntetett, főleg a jelenlegitől eltérő árakért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Felsőszölnök Panzió  

.

 

Elhelyezés

A panzió épületében 11 db szobában, egyszerre 50 főt tudunk kényelmes és nívós körülmények között elhelyezni 2-3-4-10 ágyas szobákban, illetve apartmanokban.

Minden szoba saját fürdőszobás !

.

 • 1 db – 8 fős apartman (2db 3 fős szoba francia és szimpla ágyas, nappali 2 fős, konyhával)
 • 1 db – 5 fős apartman (2db szoba, + 2 fős nappali, konyhával)
 • 2 db – 3 fős apartman (francia és szimpla ágyas, mini konyhával)
 • 3 db – 2 fős pótágyazható szoba
 • 1 db – 2 fős szoba
 • 1 db – 3 fős szoba
 • 1 db – 4 fős szoba

Továbbá 1 db 10 fős szoba ha a létszám úgy kívánja, igénybe vehető. Ellenkező esetben ez a szoba közös helységként funkcionál.

.

ÁRAINK    fejlesztés alatt               
Szállás  Felnőttek 12 éves korig
Apartmanokban
Szobákban
Étkezés
Reggeli
Ebéd
Vacsora
  

Áraink az ÁFA összegét tartalmazzák !

IFA  – 200 Ft, mely 18 éves kortól fizetendő.

Csoportoknak az ár szállással és étkezéssel, minimum 20 fős létszámtól  és minimum 2 éjszakától értendő.

ÉTKEZÉS: az ételek helyben, saját konyhában készülnek, nagyon finom és bőséges ellátást biztosítva.

Csak reggeli, és félpanziós ellátásra is lehetőség van.

 

A tábor fűthető !

.

KEDVEZMÉNYEINK
Mosatási díj grátisz Kedvezményes áraink csak a fenti elérhetőségeken jelentkező csoportoknak Minden, a tábor területén található létesítmény és eszköz használata ingyenes

.

Táborozzanak velünk Önök is Felsőszölnökön

 fotogaleria

táborhelyszínek - elválasztó gomb SPECIÁLIS

Egyedi speciális étkezési igényeket is ki tudunk szolgálni, előre egyeztetve. Diétás vagy vegetáriánus, illetve különféle érzékenységű és allergiás táborozók ételigényeit is vállalni tudjuk.

táborhelyszínek - strandok

Felsőszölnökön nincs strand, de a környéken több fürdő is található.

Például Szentgotthárd Termálfürdő (15 km), Moravske Toplice vizipark Szlovéniában (29 km), de átruccanhatunk fürdőzni Ausztriába is akár.

táborhelyszínek - elválasztó gomb tudtad

Hogy a község első írásos említése 1378-ból való, Alsószölnökkel együtt (Zelnuk Superior et Inferior). Akkor a dobrai várhoz tartozott. A XVI. századtól a Batthyány család birtoka volt.

A törökök a falut is elérték és a férfilakosság jelentős részét elhurcolták. A falu melletti község, Ivánfalva (Iwanfalua) beolvadt Felsőszölnökbe; helyét és emlékét a Jánoshegy nevű településrész őrzi.

És azt, hogy a 1640-ben a falu utolsónak hódolt be a töröknek, hogy elkerülje a pusztítást. A török már előtte sarcolta Istvánfalva, Börgölin, Orfalu, Permise és Ritkarócz szlovén falvakat. 

1664 augusztusában a szentgotthárdi csata előtt a tatárok felégették, sok más Rába menti faluval együtt. A lakosság előlük Stájerországba menekült, de a csaták elmúltával hazatért, s felépítette a falut üszkös romjaiból.


 Hármashatár túra


Táborhelyszínek, vélemények

“Tiszta, igényes szálláshely, maximálisan elégedettek voltunk, mindenkinek ajánljuk!”

MENETRENDEK

táborhelyszínek - máv2

táborhelyszínek - volán2

táborhelyszínek - mahart