A weboldal használata és szolgáltatásai mindenki számára ingyenes. Se most, se később, még a táborozás szervezése és ideje alatt sem kerülnek plusz költségbe, sőt….

KATTINTSON IDE az ingyenes szolgáltatások megtekintéséhez.

.

Sőt…..

Igen igen, a “sőt” az árakra vonatkozik.

A Táborok bemutató oldalain, maguk a táborok saját árai vannak feltüntetve. Az az ár, mint amikor megkeressük a helyszínek külön weboldalát (nem mindegyiknek van oldala), ahol betűre pontosan azok az árak vannak ott is feltüntetve, mint a taborhelyszinek.hu tábor bemutató oldalain.

A kétkedők máris megnyugodhatnak, ugyanis törvényi előírás, hogy “egy azonos szolgáltatást csak egy azon áron lehet értékesíteni”.

A törvényt éppen az Önök, a táborozók védelmébe hozták, vagyis tilos egyik weboldalon ennyiért, a másikon pedig annyiért értékesíteni egy szállást, egy azon szolgáltatást. Erre mi magunk rendkívüli figyelmet fordítunk, hogy még véletlenül se károsuljanak a táborozók.

 

A törvény lehetőséget ad kedvezményekre és akciókra is, amit konkrétan nem szabályoz, a taborhelyszinek.hu viszont igen!

Minden egyes szolgáltatóval, aki a weboldalon megjelenik, külön szerződést kötünk, ami azt is tartalmazza, ha a szolgáltató bárhol mondjuk akciót hirdet meg, az ugyanúgy vonatkozik a taborhelyszinek.hu weboldalon jelentkező csoportokra is, még akkor is, ha az nincs külön feltüntetve.

Ez viszont már csak cégünkre, és a taborhelyszinek.hu oldalra vonatkozik, nem másért, szintén az Önök, a táborozó csoportok, a gyerekek védelmében.

 

És most jön csak a “sőt

Van 10 láda almája, ami 1.000 Ft/láda. Ha valaki több ládával vesz, odaadja neki 900 Ft/ládáért. De ha valaki megveszi mind a 10 ládát, akkor 800 Ft/láda áron el is viheti.

Mikor táborhelyszínt keresnek, ezzel Önök is pontosan így vannak. Főleg ha nagyobb létszámú a csoport, 70-80, vagy 100-200 fős, megpróbálnak engedményt kicsikarni közvetlenül a szolgáltatótól, és valószínű hogy fognak is kapni engedményt, aminek örülnek természetesen.

Ez így is van rendjén, hiszen ha többen mennek táborozni az átlagosnál, (20-50 fő) akkor ez szinte jár, mint a példában az almánál.

A taborhelyszinek.hu viszont nem 70-80, vagy 100-200 főt táboroztat 1-1 adott helyszínen, hanem 2.000-3.000 főt. Szintén a példánál maradva, mi megvásároljuk az összes maradék almát, így a 2-3.000 fő még kedvezményesebben tud táborozni mint a 70-80 vagy 100-200 fő.

Úgy véljük, ezzel minden kérdésére meg is válaszoltunk….

 

Anno 1996-ban éppen ezért jöttünk létre mint nonprofit szervezet. Mint rendszeres táborozók akkoriban, az akkori szolgáltatók folyamatosan minél többet akartak “lehúzni” rólunk és a gyerekekről, és bizony sokszor sikerült is nekik kényszerhelyzetekben, vagy éppen az apróbetűs részek által. Akkor elhatároztuk, ennek nem kell így lennie, és megpróbáljuk megvédeni a táborozókat.

Akkor is, most is üzleti világban élünk. Egy szolgáltatónak, egy vállalkozásnak az a célja, hogy minél többet keressen, minél nagyobb profitot termeljen, hiszen ezért kezdtek bele a vállalkozásukba. Tehát mi is a cél….. a lehető legjobb áron a lehető legnagyobb haszonnal értékesíteni a szolgáltatást.

A taborhelyszinek.hu ezt a “lehető legnagyobbat” minimalizálja a táborozók javára és előnyére, ráadásul úgy, hogy semmiben se szenvedjenek hiányt.

 

Nem, nem akarjuk meggyőzni semmiről sem, hiszen mi is a saját hibáinkból tanulunk. Egy valamiből viszont semmiképpen se engedjenek, mégpedig abból, hogy a gyerekeknek a lehető legjobb táborozásuk legyen, mert erre fognak visszaemlékezni, és erről fognak már szülőként sztorizgatni, nosztalgiázni.

 

ingyenes tábor szervezés és tanácsadás