Szállás típusa:  **** Hotel és Rendezvény, táborhelyszín

Bács-Kiskun megye

Nyitvatartás: Egész évben

Férőhely: 42 fő

                 Telefon: 0620/2639-410                               E-mail: taborhelyszinek@gmail.com
.

Nemesnádudvar, illetve Panziónk, mely megkapta a **** Hotel minősítést, tökéletes helyszín nem csak táborok, hanem elsősorban családi és céges rendezvények, kisebb létszámú esküvők rendezésére is.

Borkóstoló, Borvacsora, Borvidékek Pincéje….kerékpár, kenuzás, horgászat, Baba-Tár-Ház, asztalitenisz, csocsó, vízparti sütögetés, bográcsozás, focipálya, strandröplabda pálya….

A Hajós-Bajai borvidék szívében, Kalocsa és Baja városok között helyezkedik el Nemesnádudvar, német nevén Nadwar.
Az érdeklődők a község pincefaluján keresztül juthatnak el a falu központjába, ahol a templom, az iskola, a posta, a polgármesteri hivatal és a művelődési ház épülete is megtalálható.

Nemesnádudvar gazdag történelmi hagyományokkal rendelkező, változatos sorsú község. Az elődök a mai Dél-Németország területéről vándoroltak a faluba.
Egy jellegzetes, a sváb építészet minden elemét magában rejtő, de a modern kor igényeinek megfelelően átalakított épület a Panzió, a központtól 2 perces sétára fekszik.

A nívós, minőségi szállás és étkezés mellett remek létesítményi feltételeket is tudunk biztosítani. Nem is beszélve a szabadidős programokról, lehetőségekről és látnivalókról.

Nem csak kellemes nyugodt pihenést kínálunk, hanem számos szórakozási és programlehetőséggel várjuk a csoportokat.

.

táborhelyszínek - erdei iskola menügomb táborhelyszínek - edzőtábor menügomb2 táborhelyszínek - gólyatábor menügomb2
   

.

.

 

.

.

TÁBOR SZOLGÁLTATÁSOK

Táborhelyszín jellemzői
Sportszerek, játékszerek Szabadidőpark Bográcsozási lehetőség
Konferenciaterem Füves parkosított terület Sportpályák

.

Wellness szolgáltatások
Erdélyi dézsafürdő

 táborhelyszínek nekünk tetszik

Ha neked is tetszik, érdeklődni vagy jelentkezni szeretnél a szálláshelyre, töltsd ki az alábbi sorokat.

táborhelyszínek le is foglaltuk1

A tábor panzió mögötti szabadidő park nívós és remek helyszínt ad a szabadidő hasznos és aktív eltöltésére.

A parkban lehet focizni, foci és röplabda pálya is található, lehet nyársalni, bográcsozni, vagy egyszerűen csak pihenni.

 

De van még a táborban….

• Asztalitenisz
• Csocsó
• Karaoke, kihangosítást és kivetítést biztosító technikai berendezések
• Kenuval és kerékpárral is túrázhatnak a falu környezetében vendégeink

 

Táborhelyszínek nyílAz egyik legnépszerűbb program lehet a túrázás, kirándulás. Nem csak szárazföldön, hanem akár vízen is, mely nem csak érdekes, hanem nagy élvezettel is szolgál mindenki részére a Dunavölgyi-főcsatornán.

Kenuval, csónakkal, és kerékpárral is lehet túrázni, kirándulni, tíz kilométeres körzetben több strand illetve gyógyvizes fürdési lehetőség is található.

 

További programlehetőségek helyben

  • Pincelátogatás, borkóstoló
  • Sváb néptánc oktatás
  • Baba-Tár-Ház látogatás, ahol kiegészítő programok is igényelhetők: nemezelés, gyöngyfűzés, hajtogatás…
  • Borvidékek Pincéje

A közelben focipálya is van az egyéb szabadidő aktív eltöltésére.

.

Táborhelyszínek, tábor árgarancia A legjobb és hiteles árakat a Nemesnádudvar Panzió és a Táborhelyszínek.hu szerződésben garantálja.

Nyilatkozat: A jelen feltüntetett csoportos árak hitelesek, a valóságnak mindenkor megfelelnek. Más weboldalakon feltüntetett, főleg a jelenlegitől eltérő árakért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Nemesnádudvar Panzió  

.

 

Elhelyezés

A változást a panzió életében a 2020-ban kitörő pandémia hozta el. Sokaknak kihívásokat okozott ez az időszak, mi azonban a lehetőséget láttuk benne. Ezt az időszakot használtuk ki arra, hogy az addig is nívós panziót még komolyabb felújítási munkálatoknak tegyük ki.
Teljeskörű felújítás vette kezdetét Panziónk egész területén, végig szem előtt tartva, hogy az elkészült szálláshely a legmodernebben elvárásoknak és igényeknek is megfeleljen.

2022. tavaszán a Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testülethez beadott önértékelés alapján, melyet júliusban követő helyszíni szemle után, a bizottság egyértelmű döntése, a Panzió megfelel a ****-os követelményeknek.

 

  • 15 db 2-4 ágyas szoba

Mindegyik szoba légkondicionált, zuhanyzóval és WC-vel  minibárral, tévével felszerelt.

 

ÁRAINK                   
Ft/fő/éj
Szállás 10.000 Ft/fő/éj
   
Étkezés (teljes ellátás) Az igényeknek megfelelően, egyedi árajánlat alapján !
Kérjék árajánlatunkat !

Áraink az ÁFA összegét tartalmazzák

IFA  –  0 Ft mely 18 év felett fizetendő

Csoportoknak az ár, minimum 15 fős létszámtól értendő.

.

Egyszeri mosatási díj: grátisz

.

Félpanziós ellátás is kérhető

.

KEDVEZMÉNYEINK
Minden 20 fő után egy fő kísérő szállása ingyenes  Kedvezményes árak a fenti üzenetküldő által jelentkezőknek Mosatási díj, grátisz

.

Táborozzanak velünk Önök is Nemesnádudvaron

 fotogaleria

táborhelyszínek - elválasztó gomb SPECIÁLIS

Egyedi speciális étkezési igényeket is ki tudunk szolgálni, előre egyeztetve. Diétás vagy vegetáriánus, illetve különféle érzékenységű és allergiás táborozók ételigényeit is vállalni tudjuk.

táborhelyszínek - strandok

A közeli településeken több strand is található.

táborhelyszínek - elválasztó gomb tudtad

Hogy a honfoglaló magyarok Megyer nevű törzse szállt meg hajdan ezen a vidéken. A vezéri és királyi szervezetre utal az okiratban először 1432-ben említett Nádudvar név. A Nemesnádudvar név csak 1900 óta használatos, megkülönböztető szándékból.

És azt hogy a községbe történő bevándorlás folytatódott Mária Terézia és II. József uralkodása alatt is, egészen 1787-ig.
A nemesnádudvari telepesek a rajnai-frank nyelvjárást beszélik ma is. Gyökereik a Rajna mentén, a mai Baden-Württemberg tartományban keresendők (Neibsheim és környéke)
Az érsek letelepedési feltételként szabta meg, hogy engedély nélkül nem költözhetnek el a községből, de erre a tilalomra nem is volt szükség. A szorgalmas és erkölcsös németek virágzó települést alakítottak ki. Lényegében a szorgos munka folyt egészen 1837-ig, amikorra Nemesnádudvarra is elérkezett a forradalmi idők szele.


 Nemesnádudvar kisfilm
 .


Táborhelyszínek, vélemények

“Eredetileg nem ide szándékoztunk jönni táborozni, de annyira megkéstünk a szervezéssel, hogy rábíztuk magunkat a taborhelyszinek.hu szervezőire. Ez volt táborozásaink sok-sok éve alatt az eddigi legjobb döntésünk. 

Szuper jó táborozáson vettünk részt Nemesnádudvaron, telis teli élményekkel tértünk haza, egy pillanatra sem unatkoztak a gyerekek. A tökéletes szállás és nagyon finom étkezésen kívül még vendéglátóink végtelen kedvességét, segítőkészségét és türelmét emelném ki.

Még egyszer köszönjük szervezőinknek, egy életreszóló élménnyel lettünk volna szegényebbek nélkülük.”

MENETRENDEK

táborhelyszínek - máv2

táborhelyszínek - volán2

táborhelyszínek - mahart