Nyugat-Dunántúl a nyolc magyarországi statisztikai régió egyike, az ország északnyugati részében helyezkedik el. Három vármegye, Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala alkotja ezt a régiót, melynek központja Győr.

Legmagasabb pont: Írott-kő, 882 m

Nyugat-Dunántúl

A régió különleges értékei a Pannonhalmi Bencés Főapátság és a Fertő tó, amelyek a világörökségi listán is szerepelnek, Szombathely és Kőszeg hangulatos történelmi városközpontjai, az Alpokalja természeti értékei, a Hévízi-tó….. A fő turisztikai vonzerőt ezenkívül a számtalan értékes műemlék, Győr és Sopron történelmi hangulatú belvárosa, a kisvárosok és falvak barokk templomai, kastélyai, kőszegi Jurisics-vár kiállítása és a pityerszeri skanzen Szalafőn, ezenkívül az érintetlen természet, a Szigetköz, a gyógyfürdők, a romantikus göcseji táj, az élő népművészet, valamint a nagy hagyományú borkultúra jelentik. Sokan keresik fel a barokk stílus gyöngyszemének tekintett fertődi Esterházy-kastélyt és a magyarság egyik nemzeti zarándokhelyének számító nagycenki Széchenyi-kastélyt. 

Fedezzék fel Önök is a Nyugat-Dunántúlt, az alábbi ajánlott táborhelyszíneinkről kiindulva. Örömmel látjuk vendégül Önöket, programokkal, sok-sok kalandot és élményt kínálva a táborozóknak.

Táborozzanak velünk Önök is a Nyugat-Dunántúlon

A Balaton mellett, vagy az ország más részein szeretnének táborozni, de nincs konkrét elképzelésük? Segíthetünk?

Keressenek minket az alábbi elérhetőségeken!

E-mail

taborhelyszinek@gmail.com 0-24 óra

Telefon

Show Buttons
Hide Buttons
Scroll to Top