Hasznos

Hasznos információk, tippek minden táborozónak és szervezőnek….

Táborhelyszínek - hasznos információk

Ahol a táborozás kezdődik

taborhelyszinek

E-mail

Információ

Foglalás

Hasznos információk

A táborszervezés, a táborozás, az előkészületek során több problémába is ütközhetünk. Ezeken a felmerülő problémákon nem csak enyhíteni, de tippjeinkkel meg is tudjuk oldani azokat.

Összegyűjtöttünk sok hasznos információt, segítséget, ötletet és tippet segítségképpen.

Hogyan válasszunk tábort

A vakáció közeledtével a szülő is majd kitöri kezét-lábát a nagy igyekezetben, hogy....

Mit ne pakoljunk

Amellett hogy mit igen, az is nagyon fontos, hogy lehetőleg mit ne vigyen.....

Kezdő táboros szülőknek

A gyerkőc, aki először táborozik, egyedül még nem tudja összepakolni a holmiját.....

Táborozás kicsit másként

Azok a régi szép idők.... most se működik ez nagyon másként....

Mit pakoljunk a hátizsákba

Ezt hajlamos minden szülő túl gondolni. Az alábbiakban segítségül.....

Jog/od van a mosolyra

Jogod van szórakozni, játszani, örülni és nevetni….. és okulni ha valami nem jól sül el.

Foglalási díj

A foglalási díjnak vannak mellette és ellenvéleményezői, megosztja az utazó közösséget. Azért pár apró, de fontos dologra szeretnénk felhívni a figyelmet

                   Tovább olvasom >>>

Táborszervezőknek

Bepakolni a hátizsákba ugyan nem tudunk, de reméljük tippjeinkkel és ötleteinkkel sok hasznos segítséget tudunk nyújtani.

Szolgáltatásaink

A szolgáltatásaink mindenki számára ingyenesek. Se most, sem később, még a táborszervezés és táborozás ideje és alatt sem kerül plusz költségbe

                   Tovább olvasom >>>

Rólunk mondták

Az elmúlt közel három évtized alatt sok-sok vélemény gyűlt össze rólunk, melyekre joggal lehetünk büszkék, alább ezekből mazsolázgatunk kicsit.

Kovács Róbert Budapest

Egy tanulságos történet minden táborszervezőnek. Felhívtuk közvetlenül a tábort, mindent le is beszéltünk, és le is papíroztunk. Ez fontos volt, mert pályáztunk a táborozás költségeire, melyről tételesen kellett elszámolnunk. A táborba való indulás előtt egy nappal csörgött a telefonom, a táborból hívtak, hogy sajnálják, de nem tudnak minket fogadni. Majdnem felrobbantam a dühtől. Gyorsan felmentem az internetre, és megtaláltam a taborhelyszinek.hu táborszervező weboldalt. Azonnal fel is hívtam őket, kértem segítségüket. Rendkívül segítőkészek voltak, kis türelmet kértek. Fél óra múlva hívtak is, hogy sikerült, ne csomagoljunk ki. Ráadásul olyan helyszínre sikerült elintézniük a táborozásunkat, mely nem volt a kínálatuk között. Nem kértek semmit a rendkívül gyors intézkedésért, főleg nem pénzt. Csak annyit kértek, vigyük jó hírüket, és érezzük jól magunkat. Hiába van megegyezés, hiába van írás, szerződés, ha éppen abban az időpontban menne táborozni egy nagyobb létszámú csoport, akik többet is fizetnek nálunk, simán kipenderítenek a nagyobb haszon érdekében. Számomra egy nagy tanulsága volt ennek a dolognak. Soha többet nem keresek meg tábort közvetlenül, mert mindent ígérnek, de biztosítékot nem adnak. A taborhelyszinek.hu rászolgált a bizalmamra, ráadásul garantálják azt is, hogy amíg rajtuk keresztül foglalom le a táborhelyszínt, soha többet nem fog ilyen előfordulni velünk.

Árpásiné Joli Budapest

Nekem előítéletem volt a közvetítő cégekkel szemben, mert valamiért az volt eddig a tapasztalatom, hogy ezek a cégek ráteszik a maguk hasznát a szervezésért, így drágábban táborozunk mint amibe valójában kerülne. A lényeg, kiválasztottam a táborhelyszínek.hu oldalról a tábort, kikutattam az elérhetőségüket, és kértem a tábortól közvetlenül árajánlatot. Egy kicsit magasnak találtam, hátha kapunk engedményt, de nem így történt. Kíváncsiságból a táborhelyszínek.hu-tól is kértem ajánlatot. Meg is érkezett, és meglepődve láttam, egy fillérrel sem drágább, gyakorlatilag ugyan az mint a tábortól kaptam közvetlenül. Viszont levelük végén megköszönték a bizalmat, és megkérdezték, hogy megfelelő-e az ajánlatuk számomra, és tudnak-e segíteni a továbbiakban, ez nagyon szimpatikus volt számomra. Így utólag nagyon szégyellem magam, mert volt képem segítséget is kérni, de inkább azért, mert árkedvezményt is kértem. Jött a második meglepetés, hogy a nagyobb létszámra való tekintettel sikerült még egy kis kedvezményt kiharcolniuk a tábortól. Közben én a tábor vezetőjével is tartottam a kapcsolatot, aki szóvá is tette nemtetszését, főleg hogy más úton alkudozok. Hozzáteszem, joggal. Rá kellett jönnöm a történtekből, hogy a taborhelyszinek.hu nem azért van hogy beszedje a szervezésért a hasznát, és viszlát. Azért vannak, hogy a lehető legolcsóbba kerüljön a táborozás. Választanom kellett a sértődött tábor, és a táborhelyszínek szervezői között. Már nem volt kérdés, sőt teljesen rájuk bízva magunkat, kértem, hogy keressenek egy másik helyszínt nekünk a Balaton mellett. 2 nap múlva le is foglaltam az új helyszínt, és tökéletes táborozásunk volt, köszönjük szervezőinknek Irmának és Zoltánnak, és utólag ismételt elnézéseteket kérem a kálváriáért. Vezeklésül ajánlani foglak benneteket mindenkinek, ahol csak lehetőségem lesz rá, ez a minimum részemről, és minden jövőbeni táborozó érdeke is.

Kádárné Katalin Székesfehérvár

A foglalástól kezdve, a megrendelésen keresztül a szervezésig minden rendben zajlott. Elégedettek voltunk a munkájukkal. Kérni fogjuk jövőre ismét a segítségüket.

Molnárné Erzsébet Budapest

Eredetileg nem ide szándékoztunk jönni táborozni a gyerekekkel, de annyira megkéstünk a szervezéssel, hogy rábíztuk magunkat a taborhelyszinek.hu szervezőire. Ez volt táborozásaink sok-sok éve alatt az eddigi legjobb döntésünk. Szuper jó táborozáson vettünk részt, telis-teli élményekkel tértünk haza, egy pillanatra sem unatkoztak a gyerekek. Még egyszer köszönjük szervezőinknek, egy életre szóló élménnyel lettünk volna szegényebbek nélkülük.

Írja le nekünk Ön is tapasztalatát

Írja le nekünk Ön is, hogy mi a tapasztalata rólunk, a munkánkról, hogyan élte meg a táborhelyszínek.hu megkeresése és a táborból való hazautazás közti időszakot.

Show Buttons
Hide Buttons
Scroll to Top